A gyártó

Innovativitás és a piaci rések kihasználása: A Lindner GmbH, mint egy tiroli családi vállalkozás traktorokat és szállítóeszközöket fejleszt és gyárt az alpesi hegyvidéki és legelőgazdálkodás, a növénytermesztés és az önkormányzatok számára. 

Lindner GmbH – Siker a piaci résben

A gyártó

A tiroli Kundl városban 250 munkatárs évente 1 200 darabot gyárt le a Lintrac és az Unitrac márkák gépeiből. A cég forgalmának felét az exportpiacok, elsősorban Németország, Svájc és Franciaország adja. Minden innováció középpontjában az ügyfelek igényei alapján munkájuk optimalizálása áll. Ezért támaszkodik a Lindner a sokoldalú, kompakt és tiszta járművekre. Az 1948 óta traktorokat gyártó cég kiemelten foglalkozik a digitalizálással. Így fejlesztette ki a TracLink rendszert, amely pontosan felismeri és tökéletesen beállítja a gépekhez kapcsolódó eszközöket. Automatizált rendszerei hatékony és precíz munkavégzést biztosítanak.

A gyártó

A tiroli családi vállalatot több mint hét évtizede alapították. Ma a Lindner család 3. és 4. generációja dolgozik egymás mellett az üzem jövőjén. Hermann, Stefan és Rudolf Lindner ügyvezetőként kezeli a traktor- és szállítóeszköz-gyártó vállalat vagyonát. David Lindner (marketing- és külkereskedelmi vezető, valamint a Lindner Schweiz és Frankreich ügyvezetője) és unokatestvérei, Christoph (Lintrac és Unitrac összeszerelés) és Manuel (innováció, minőség és a gyakornokok képzése) a negyedik generáció képviselői.

A Lindner traktorgyárának megalapítása óta a cég székhelye a tiroli Kundlban található. Itt található a cég központja - a technológiai központ - mellett a gyár és a Lindner innovációs központja is. 2018 óta van egy telephely Franciaországban is, a Blotzheimban található kompetenciaközpont.

2008-ban megnyílt az új technológiai központ Kundlban. Ez a kapcsolódási pont a Lindner, az ügyfelek és a nemzetközi fejlesztési partnerek között. Az épület alacsony energiafelhasználású épületként épült, és számítógéppel vezérelt árnyékoló- és légkondicionáló rendszerrel van felszerelve. Itt kaptak helyet a műszaki irodák, a fejlesztőcsarnok, illetve a marketing és az értékesítés.

A gyártó

A gyártó

A Lindner 2014-ben megnyitotta új innovációs központját Kundlban, ami egy multifunkcionális értékesítési, képzési és ügyfélközpont, és ahol nagy hangsúlyt fektettek a fenntartható építkezésre. Az építőanyagok a régióból származnak, és az energiatakarékos komponenseknek köszönhetően az épület szinte eléri a passzívház színvonalat. A fotovoltaikus homlokzat környezetbarát villamos energiát termel a különösen gazdaságos fénycsövekkel és LED-es fényszórókkal felszerelt világításhoz. Az új épület kiemelkedő eleme a Lindner múzeum az innovációs galériával: A Lindner itt mutatja be a cég 70 éves történetének legfontosabb eseményeit. A spektrum az antik traktoroktól az izgalmas interaktív elemekig terjed.

Magyarországon az NRG CAR Kft. 2019. őszétől látja el a Lindner GmbH Unitrac gépeinek forgalmazását és szervizét, valamint alkatrészellátását. Elsősorban önkormányzatok, városüzemeltetési- és városgondnoksági cégek, valamint erdészeti és mezőgazdasági vállalatok részére nyújt teljes körű megbízható szállítási megoldásokat, legyen szó vételi-, bérleti- vagy lízing opcióról.

  • 1 200 eladott jármű / év
  • 13 %-os piaci részesedés Ausztriában (2016-2020)
  • 350 szakkereskedő Európában
  • 254 munkatárs
  • 14 tanuló a képzésben
  • 55 %-os exportarány

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Írjon nekünk!