Szerviz

Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a magas szintű szervizszolgáltatás és az alkatrészellátás biztosítására. Szerelőink folyamatos képzése és a magas szintű technikai felkészültség miatt az általunk végzett szervizmunkákra garanciát nyújtunk Ügyfeleink részére.

2019-től minden termékcsoportunk esetében országos szervizlefedettséget biztosítunk, emellett szerelő kollegáink folyamatos online elérhetőséggel rendelkeznek, így a helyszínen történő szereléskor mindig azonnali pontos információhoz tudnak jutni.

Kollegáink folyamatos képzésen vesznek részt a Lindner GmbH szervezésében, így naprakész tudással rendelkeznek, mely biztosítja a magas szintű szervizszolgáltatást Ügyfeleink részére.

Köszönet a Lindner GmbH heti 7 napon és a nap 24 órájában elérhető online kereskedői szerviz vonalának, bármilyen probléma esetén a gyártói támogatás az év minden napján és órájában elérhető!

SZERVIZ OPCIÓK, SZERZŐDÉS TÍPUSOK:

  • Kötelező vizsgálatok Cégünk igény esetén elvégzi a törvény és a hatóságok által előírt biztonsági, időszakos és szerkezeti vizsgálatokat.
  • Karbantartás Amennyiben célja a prevenció, azaz a targoncák véletlenszerű meghibásodásának megelőzése, ebben is segítségére tudunk lenni. Ez esetben a gépeket meghatározott ütemterv szerint tartjuk karban.
  • Full szerviz Ezen szerviz típusban minden benne foglaltatik „A-tól Z-ig”, ezzel biztosítva a folyamatos rendelkezésre állást és a hatékonyságot.

Amennyiben teherautó szervizzel kapcsolatos kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva elérhetőségeinken, vagy írjon e-mailt részünkre: info@unitrac.hu

ALKATRÉSZELLÁTÁS

A nem eredeti cserealkatrészek minősége, megbízhatósága és élettartama nagyon változó, ezért a Lindner Unitrac teherautóihoz csak eredeti cserealkatrészek használatát javasolja. Eredeti cserealkatrészeink megbízhatóak, áruk versenyképes, kialakításuk precíz – így biztosítják az általunk forgalmazott elektromos targoncák és autók éveken át tartó egyenleges teljesítményét. Fontos számunkra, hogy Ügyfeleink gépei folyamatosan rendelkezésre álljanak, így az alkatrészek nagy része dunaharaszti raktárunkban rendelkezésre áll azonnali szállítási lehetőséggel, azon alkatrészek, melyek nem találhatóak meg az adott pillanatban raktárunkban, 24-72 órán belüli, Ausztriában található disztribúciós központból történő szállítással beszerezhetőek.

Amennyiben teherautó alkatrésszel kapcsolatos kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva elérhetőségeinken, vagy írjon e-mailt részünkre: info@unitrac.hu

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Írjon nekünk!