Felépítémények

Együttműködésben a Gruber vállalattal.

Agrár

A Gruber ALW 3 csatlakoztatható rakodókocsijának és ASM 2 csatlakoztatható trágyaszórójának tökéletes kombinációja egyesítve a Lindner Unitrac járművével. Mindkét sorozat a következők komponensekkel rendelkezik: 5 soros, 1,80 m-es, húzott ingázó felszedő • hidraulikus kaparós aljzat és hidraulikus hátsó fal • vágószerkezet akár 14 késsel • TAC szállítócsatornás vezérlés • beépített túlterhelés tengelykapcsoló • összkerék-kormányzáshoz kialakítva • 3 különböző, választható méret: 17 - 20 - 24 m2

Agrár felépítmények
ALW3
Modellek: ALW317, ALW320, ALW324

A sima, műanyag bevonatú oldalfalak gyors kirakodást tesznek lehetővé. A felső felépítmény egyszerűen beállítható egy karral a kívánt magasságra. A fülkéből működtethető hidraulikus csomagtérajtó az alapfelszereltséghez tartozik. A ponyvanyílásnak köszönhetően a hátsó fallal együtt a hátsó rögzítő ív is 30 cm-t fordul felfelé. Ezáltal enyhül a terhelés és a rakomány gond nélkül kirakodható. Alacsony bejáratok esetén ez a funkció blokkolható (a kengyel ebben az esetben nem fordul felfelé). A hátsó fal nyitási magassága az alapfelszereltséghez tartozó emeléskorlátozó segítségével külön is beállítható.

Agrár felépítmények
csúszóponyvát utólag is meg lehet feszíteni az élelmiszer optimális áramlása érdekében. A rendkívül rugalmas, speciális kötelekkel ellátott tető a meglazítás után visszahúzódik eredeti helyzetébe.

Agrár felépítmények

Az 1,80 m széles ingázó felszedő 3 pontos rögzítésének köszönhetően ideálisan alkalmazkodik a terephez, és extrém helyzetekben sem veszíti el a kapcsolatot a talajjal. A nagy mélységgel rendelkező tandem támasztókerekek lehetővé teszik a talaj pontos követését. Egy golyóscsapággyal ellátott oldalvezető a megnövekedett oldalirányú nyomásnak is ellenáll. A csuklósan rögzített felszedő vezető fogak tökéletesen alkalmazkodnak az oldalirányú kilengésekhez, és megakadályozzák a takarmány kiesését. A rugós tüskés dob német minőségi termék az 5 db középen megtámasztott fogas léccel, az edzett acél csapágyperselyekkel és a külön cserélhető dupla rugós fogakkal.

Vágószerkezet

Agrár felépítmények

A 14 egyforma kés, amelyek különösen energiatakarékosan vannak elhelyezve, kis erőfeszítés mellett biztosítják a legjobb vágási minőséget. Minden egyes 8 mm vastag kés külön-külön van behelyezve, és állás közben könnyen be- és kiszerelhető.

A láncok kenése

Agrár felépítmények

Opcionálisan automatikus lánckenés  is elérhető, amely a felszedő minden egyes felemelésekor mindkét görgős láncot kenőolajjal látja el.

TAC – Active Terrain Control (Aktív terepvezérlés)

Agrár felépítmények

A szabadalmaztatott szállítócsatornás vezérlés állandó szállítócsatorna-szélességet biztosít, így a felemelt felszedő még telenyomott szállítócsatorna esetén sem akad el. A felszedő zökkenőmentes hosszanti és keresztirányú kilengése minden helyzetben garantált.

Rácsos padló

Agrár felépítmények

Nagyon érdes rácsod padló horganyzott U 50/25 sínekkel, speciális ST 70.3 acélból. A láncok feszítése kényelmesen elölről történik. Hidraulikus hajtás Danfoss olajmotorral és váltóval.

Téli szolgálat

Felszerelhető eszközeink meggyőzőek a professzionális téli szolgálat során.

Agrár felépítmények

A Hauer által gyártott Vario és oldalsó hóekék különböző szélességben és lapátmagassággal kaphatók. A Lindner hóekék kioldó mechanizmusa különösen praktikus. Ez azt jelenti, hogy a hóekék automatikusan kikerülik az akadályokat – például a csatornafedeleket.

Agrár felépítmények

Agrár felépítmények

Agrár felépítmények

Agrár felépítmények

A Lindner technológiája a hómarók esetében is kifizetődik. Az alacsony hidrosztatikus aránnyal rendelkező, nagyrészt mechanikus erőátvitelnek köszönhetően a fokozatmentes hajtómű hatásfoka különösen magas. A mechanikus teljesítményleadó tengely veszteség nélkül juttatja el a motor teljes teljesítményét a felszerelhető eszközre. A kartámaszba épített joystick segítségével a hómaró egy kézzel forgatható és dönthető.

Agrár felépítmények

Agrár felépítmények

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Írjon nekünk!